Bestellen bij Haagaanplanten.nl

Via onze webshop kan je eenvoudig de gewenste haag bestellen. De getoonde plantprijzen zijn inclusief aanplanten, bemeste potgrond en btw. Voor aanplantingen binnen ons levergebied worden geen voorrijkosten berekend, als het bedrag aan bestelde planten € 350,- of hoger is. Wij leveren momenteel alleen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland in Nederland. In België in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Als de locatie waar de haag moet worden aangeplant niet in ons levergebied ligt, kan je bij ons een offerte aanvragen. Misschien dat wij toch een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

In de kalender vind je de nog beschikbare dagen voor het aanplanten. Je kan bij de bestelling de gewenste datum voor het aanplanten invullen bij het veld voor opmerkingen.
Vanwege de huidige hoge brandstofprijzen kan het zijn dat kleinere bestellingen gecombineerd worden met een andere bestelling in de buurt of op de route. Uiteraard wordt altijd vooraf duidelijk gecommuniceerd wanneer je de bestelling kunt verwachten. Actuele mogelijke datums voor het aanplanten vind je hier.

Je kiest de door jouw gewenste haagplant, vervolgens bepaal je de hoogte en het aantal. Het aantal benodigde planten per meter staat bij de plant aangegeven. Je ziet vervolgens het totaalbedrag voor de haag. De voor de hoeveelheid bestelde planten benodigde potgrond en basisbemesting wordt meegeleverd bij een aanplanting en is kosteloos. Onze potgrond is van een goede kwaliteit en wordt aan de hand van de soort plant in de juiste verhouding gemixt met onze basisbemesting. De planten krijgen hiermee de juiste start en wordt de kans op het aanslaan van de planten vergroot.

Alleen bezorgen (zonder aanplanten) of bij ons ophalen is ook mogelijk, neem dan contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

Wij bieden hagen aan voor zeer voordelige prijzen. Dit kunnen wij alleen doen op voorwaarde dat de grond waarin de haag wordt aangeplant goed bewerkbaar is met een spade (schop). Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen grote keien, boomstronken of boomwortels in de grond moeten zitten. Grond met korrelmix of zware klei is ook niet met een spade bewerkbaar. Bij nieuwbouw of een nieuw in te richten tuin, dient het grondwerk te zijn afgerond en moet de te beplanten strook op de juiste hoogte zijn gebracht. De plantensleuf hoeft niet uitgegraven te worden. Dat doen wij en zit in de prijs inbegrepen. Twijfel je of de grond geschikt is, neem dan gerust contact met ons op.

Na de bestelling nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. De factuur krijg je na het aanplanten. Het factuurbedrag kan je na het planten pinnen of contant betalen. Je krijgt dan van ons een betalingsbewijs.

Als de haag is geplant ontvang je van ons een verzorgingsinstructie. Bij vragen over de verzorging van de haag staan we altijd paraat, ook als de haag al jaren staat!

 

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

De bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij jou op locatie en planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Nadat de haag is geplant, krijg je van ons garantie en een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet je van de nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.