Bestellen bij Haagaanplanten.nl

Via onze webshop kunt u eenvoudig de door u gewenste haag bestellen. De getoonde plantprijzen zijn inclusief aanplanten en btw. Voor aanplantingen binnen ons levergebied worden geen voorrijkosten berekend, als het bedrag aan bestelde planten € 300,- of hoger is. Wij leveren momenteel alleen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Als de locatie waar de haag moet worden aangeplant niet in ons levergebied ligt, kunt u bij ons een offerte aanvragen. Misschien dat wij u toch een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

U kiest de door u gewenste haagplant, vervolgens bepaalt u de hoogte en het aantal. Het aantal benodigde planten per meter staat bij de plant aangegeven. U ziet vervolgens het totaalbedrag voor de haag. De voor de hoeveelheid bestelde planten benodigde potgrond en basisbemesting wordt meegeleverd bij een aanplanting en is kosteloos. Onze potgrond is van een goede kwaliteit en wordt aan de hand van de soort plant in de juiste verhouding gemixt met onze basisbemesting. De planten krijgen hiermee de juiste start en wordt de kans op het aanslaan van de planten vergroot.

Alleen bezorgen (zonder aanplanten) of bij ons ophalen is ook mogelijk, neemt u dan contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

Wij bieden hagen aan voor zeer voordelige prijzen. Dit kunnen wij alleen doen op voorwaarde dat de grond waarin de haag wordt aangeplant goed bewerkbaar is. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen grote keien, boomstronken of boomwortels in de grond moeten zitten. Twijfelt u of uw grond geschikt is, neemt u dan gerust contact met ons op.

Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. De factuur krijgt u na het aanplanten. De factuur kunt u contant bij de aanplanting voldoen. U krijgt dan van ons een betalingsbewijs. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de factuur binnen veertien dagen na de factuurdatum over te boeken

 

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

Uw bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij u op locatie èn planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Na de aanplant krijgt u van ons een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet u van uw nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.