Over ons

Bij haagaanplanten.nl heb je een ruime keuze uit diverse soorten hagen, zoals taxushagen, beukenhagen, coniferenhagen en laurierhagen. Wij bieden je de mogelijkheid om in onze webshop jouw haag naar keuze te bestellen. De prijzen zijn inclusief het aanplanten van de haag. Wil je liever eerst een offerte, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Staat de gewenste haagsoort of hoogte niet erbij, dan kan je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Haagaanplanten.nl is een website van Coen Metsemakers en Anneke Penders (Metsemakers-Penders vof). Coen kweekt de haagplanten en plant de hagen aan. De website, de administratie en het klantencontact verzorgt Anneke. 

We hebben reeds ruime ervaring in het kweken van haagplanten en het plaatsen van hagen. Coen Metsemakers heeft ruim 20 jaar ervaring, eerst in loondienst bij diverse kwekerijen en een hoveniersbedrijf maar ook als hobbykweker. Vanaf 2012 worden via ons bedrijf haagplanten verkocht aan Duitse klanten en zijn er ook hagen in Duitsland aangeplant. Sinds 2015 gebeurt dat ook in Nederland. Inmiddels zijn er al honderden hagen naar volle tevredenheid van onze klanten geplaatst.

We zijn een klein bedrijf. Dat is een bewuste keuze. We gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Omdat we een klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort en kunnen we de kwaliteit van het werk goed in de gaten houden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je kan bij ons dan ook altijd terecht met vragen over de verzorging van de haag, ook als deze al wat langer staat.

Onze hagen worden geplant in onder andere: Roermond, Eindhoven, Den Haag, Sittard, Rotterdam, Lier, Turnhout, Amersfoort, Utrecht, Nijmegen, Spijkenisse, Geleen, Den Bosch, Tilburg, Maastricht, Arnhem, Waalwijk, Peer, Kerkrade, Apeldoorn, Weert, Oss, Hasselt, Heerlen, Hilversum, Breda, Venlo, Gouda, Helmond, Oegstgeest, Wageningen etc.

 

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

De bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij jou op locatie en planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Nadat de haag is geplant, krijg je van ons garantie en een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet je van de nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.