Eigen kweek en aanplanten

De door ons aangeboden haagplanten komen uit onze eigen boomkwekerij of uit door ons zorgvuldig uitgekozen collega-boomkwekerijen. Wij kunnen onder meer diverse soorten laurierhaag, coniferenhaag, hulsthaag, ligusterhaag en taxushaag aanbieden. Onze boomkweker, Coen Metsemakers, heeft ruim 15 jaar ervaring met het kweken van haagplanten. De haagplanten worden gerooid vlak voordat ze naar u worden vervoerd, zodat ze vers bij u in de tuin belanden. 

Als u de haagplanten bij ons in Neer (Limburg) wilt bekijken, dan is dat mogelijk. Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Onze boomkwekerij is aangesloten bij de stichting Naktuinbouw. Deze stichting bewaakt de kwaliteit van de producten van de boomkwekerijen in Nederland.

Voor het planten van de haag in uw tuin is het van belang, dat de grond geschikt is om met een spade bewerkt te worden. Dit is niet het geval als er obstakels in de grond aanwezig zijn, zoals grote oude boomstronken, beton, leidingen en grote stenen. Als u twijfelt over de geschiktheid van de grond, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Coen zal u eveneens tips geven over het onderhoud en hoe u uw nieuwe haag mooi kunt houden.

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

Uw bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij u op locatie èn planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Na de aanplant krijgt u van ons een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet u van uw nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.