Eigen kweek en aanplanten

De door ons aangeboden haagplanten komen uit onze eigen boomkwekerij of uit door ons zorgvuldig uitgekozen collega-boomkwekerijen. Wij kunnen onder meer diverse soorten laurierhaag, coniferenhaag, hulsthaag, ligusterhaag en taxushaag aanbieden. Onze boomkweker, Coen Metsemakers, heeft ruim 20 jaar ervaring met het kweken van haagplanten. De haagplanten worden gerooid vlak voordat ze worden vervoerd, zodat ze vers bij jou in de tuin belanden. 

Als je de haagplanten bij ons in Neer (Limburg) wilt bekijken, dan is dat mogelijk. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Onze boomkwekerij is aangesloten bij de stichting Naktuinbouw. Deze stichting bewaakt de kwaliteit van de producten van de boomkwekerijen in Nederland.

Voor het planten van de haag is het van belang, dat de grond geschikt is om met een spade bewerkt te worden. Dit is niet het geval als er obstakels in de grond aanwezig zijn, zoals grote oude boomstronken, beton, leidingen en grote stenen. Als je twijfelt over de geschiktheid van de grond, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.

Coen zal eveneens tips geven over het onderhoud en hoe je de nieuwe haag mooi kunt houden.

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

De bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij jou op locatie en planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Nadat de haag is geplant, krijg je van ons garantie en een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet je van de nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.