Hoe gaat het in zijn werk?

Via onze webshop kan je eenvoudig de door jou gewenste haag bestellen. De getoonde plantprijzen zijn inclusief aanplanten en btw. De benodigde potgrond en basisbemesting, afgestemd op het aantal en de plantsoort, wordt als extra service bij een aanplanting meegeleverd en verwerkt, zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht. Voor een bestelling van € 350,- en hoger die bestemd is om binnen ons levergebied aangeplant te worden, worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Ons levergebied bestaat uit de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland in Nederland en voor België: Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wil je een haag laten aanplanten buiten ons levergebied, dan kan bij ons een offerte worden aangevraagd.

In onze kalender vind je de beschikbare dagen voor het aanplanten. De gewenste dag kan bij een bestelling via de webshop worden ingevuld in het vakje voor de opmerkingen.
Vanwege de huidige hoge brandstofprijzen kan het zijn dat kleinere bestellingen gecombineerd worden met een andere bestelling in de buurt of op de route. Uiteraard wordt altijd vooraf duidelijk gecommuniceerd wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. 

Alleen bezorgen (zonder aanplanten) of bij ons ophalen is ook mogelijk, neem dan contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

In de webshop kan je aan de hand van hoogte, soort, kleur, prijs en grondsoort bepalen welke haagplant het beste bij jouw tuin past. Als je de planten graag vooraf wilt bekijken in Neer (Limburg), dan is dat mogelijk. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Als je de geschikte haagplant en hoogte heeft gevonden, bepaal je vervolgens het aantal. Het aantal benodigde planten per meter staat bij de plant aangegeven. Je ziet vervolgens het totaalbedrag voor de haag. Vergeet niet de gewenste dag in te vullen in het vak voor opmerkingen!

Wij bieden hagen aan voor zeer voordelige prijzen. Dit kunnen wij alleen doen op voorwaarde dat de grond waarin de haag wordt aangeplant, goed bewerkbaar is. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen grote keien, boomstronken of boomwortels in de grond moeten zitten. Twijfel je of de grond geschikt is, neem dan gerust contact met ons op.

Na de bestelling nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. De factuur krijg je na het aanplanten. Het factuurbedrag kan je pinnen op de dag van bezorging en aanplanting. Je krijgt van ons een betalingsbewijs.

Als je consument bent heb je veertien dagen bedenktijd waarin je de aan ons gegeven opdracht voor het plaatsen van een haag kosteloos kunt annuleren. Deze bedenktijd gaat in nadat je de bestelling / opdracht heeft geplaatst. Wordt de nieuwe haag door ons binnen deze termijn van veertien dagen geplaatst, dan vervalt de bedenktijd.

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

De bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij jou op locatie en planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Nadat de haag is geplant, krijg je van ons garantie en een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet je van de nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.