Hoe gaat het in zijn werk?

Via onze webshop kunt u eenvoudig de door u gewenste haag bestellen. De getoonde plantprijzen zijn inclusief aanplanten en btw. De benodigde potgrond en basisbemesting, afgestemd op het aantal en de plantsoort, wordt als extra service bij een aanplanting meegeleverd en verwerkt, zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht. Voor een bestelling van € 300,- en hoger die bestemd is om binnen ons levergebied aangeplant te worden, worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Ons levergebied bestaat uit de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Wilt u een haag laten aanplanten buiten ons levergebied, dan kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Alleen bezorgen (zonder aanplanten) of bij ons ophalen is ook mogelijk, neemt u dan contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

U kunt in de webshop aan de hand van hoogte, soort, kleur, prijs en grondsoort bepalen welke haagplant het beste bij uw tuin past. Als u de planten graag vooraf wilt bekijken in Neer (Limburg), dan is dat mogelijk. Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Als u de geschikte haagplant en hoogte heeft gevonden, bepaalt u vervolgens het aantal. Het aantal benodigde planten per meter staat bij de plant aangegeven. U ziet vervolgens het totaalbedrag voor de haag

Wij bieden hagen aan voor zeer voordelige prijzen. Dit kunnen wij alleen doen op voorwaarde dat de grond waarin de haag wordt aangeplant, goed bewerkbaar is. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen grote keien, boomstronken of boomwortels in de grond moeten zitten. Twijfelt u of uw grond geschikt is, neemt u dan gerust contact met ons op.

Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. De factuur krijgt u na het aanplanten en kunt u contant voldoen op de dag van bezorging en aanplanting. U krijgt dan van ons een betalingsbewijs. Ook is het mogelijk het factuurbedrag binnen veertien dagen over te boeken.

Als u consument bent heeft u veertien dagen bedenktijd waarin u de aan ons gegeven opdracht voor het plaatsen van een haag kosteloos kunt annuleren. Deze bedenktijd gaat in nadat u uw bestelling / opdracht heeft geplaatst. Wordt de nieuwe haag door ons binnen deze termijn van veertien dagen geplaatst, dan vervalt uw bedenktijd.

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

Uw bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij u op locatie èn planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Na de aanplant krijgt u van ons een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet u van uw nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.