Hoe gaat het in zijn werk?

Via onze webshop kan je eenvoudig de door jou gewenste haag bestellen. De getoonde plantprijzen zijn inclusief aanplanten en btw. De voor het aantal bestelde planten benodigde potgrond en basisbemesting, afgestemd op de grootte van de plant en de plantsoort, wordt als extra service bij een aanplanting meegeleverd en verwerkt, zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht. Voor een bestelling van € 350,- en hoger die bestemd is om binnen ons levergebied aangeplant te worden, worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Ons levergebied bestaat uit de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland in Nederland en voor België: Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wil je een haag laten aanplanten buiten ons levergebied, dan kan bij ons een offerte worden aangevraagd.

In onze kalender vind je de beschikbare dagen voor het aanplanten. De gewenste dag kan bij een bestelling via de webshop worden ingevuld in het vakje voor de opmerkingen.
Vanwege de huidige hoge brandstofprijzen kan het zijn dat kleinere bestellingen gecombineerd worden met een andere bestelling in de buurt of op de route. Uiteraard wordt altijd vooraf duidelijk gecommuniceerd wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. 

Alleen bezorgen (zonder aanplanten) of bij ons ophalen is ook mogelijk, neem dan contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

In de webshop kan je aan de hand van hoogte, soort, kleur, prijs en grondsoort bepalen welke haagplant het beste bij jouw tuin past. Als je de planten graag vooraf wilt bekijken in Neer (Limburg), dan is dat mogelijk. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Als je de geschikte haagplant en hoogte hebt gevonden, bepaal je vervolgens het aantal. Het aantal benodigde planten per meter staat bij de plant aangegeven. Je ziet vervolgens het totaalbedrag voor de haag. Vergeet niet de gewenste dag in te vullen in het vak voor opmerkingen!

Wij bieden hagen aan voor zeer voordelige prijzen. Ook het graven van de sleuf waarin de haag geplaatst wordt zit in de prijs inbegrepen. Dit kunnen wij alleen doen op voorwaarde dat de grond waarin de haag wordt aangeplant, goed bewerkbaar is met een spade (schop). Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen grote keien, boomstronken of boomwortels in de grond moeten zitten. Ook grond waarin korrelmix zit of zware klei is niet geschikt. Daarnaast moet de te beplanten strook op de juiste hoogte (grondniveau) zijn. Dus niet dat na het plaatsen van de haag het grondniveau nog moet worden opgehoogd. De haag kan dan te diep komen te staan, wat niet bevorderlijk is voor de planten. Vooral bij nieuwbouw of bij een geheel opnieuw in te richten tuin kan dat wel eens het geval zijn, daarom is het beter dat al het grondwerk klaar is als wij de haag komen zetten. Dat geldt natuurlijk niet voor de sleuf voor de haag, die graven wij uit. Twijfel je of de grond geschikt is, neem dan gerust contact met ons op.

De voor het aantal, grootte en soort haagplant is de benodigde potgrond gratis bij een aanplanting. We nemen altijd ruim voldoende mee. Helaas komt het een enkele keer voor dat beduidend meer potgrond nodig is voor een goede aanplanting, omdat de grond van een zeer slechte kwaliteit is. Als dat het geval is, worden de extra zakken potgrond in rekening gebracht. Uiteraard wordt dat duidelijk besproken en gecommuniceerd. Meestal is het ons al voor het aanplanten duidelijk, maar het komt ook een enkele keer voor dat we er pas op locatie achter komen.

Na de bestelling nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Om te controleren of de grond geschikt en goed te bewerken is, zullen we altijd na de bestelling (of bij de offerte) om foto's van de te beplanten plek vragen. Ook vragen en verwachten we dat alle relevante informatie over de grond waarin en de plek waar de haag wordt geplant wordt gegegeven.

De factuur krijg je na het aanplanten. Het factuurbedrag kan je pinnen op de dag van bezorging en aanplanting. Je krijgt van ons een betalingsbewijs.

Na het aanplanten ontvang je van ons de verzorgingsinstructies. Bij vragen over de verzorging van de haag kan je bij ons altijd terecht, ook als de haag al jaren staat.

Als je consument bent heb je veertien dagen bedenktijd waarin je de aan ons gegeven opdracht voor het plaatsen van een haag kosteloos kunt annuleren. Deze bedenktijd gaat in nadat je de bestelling / opdracht heeft geplaatst. Wordt de nieuwe haag binnen deze termijn van veertien dagen door ons geplaatst, dan vervalt de bedenktijd.

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

De bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij jou op locatie en planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Nadat de haag is geplant, krijg je van ons garantie en een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet je van de nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.