Thuja / Conifeer / Levensboom 

Wij hebben diverse Thuja-soorten in ons assortiment die voor een lang levende coniferenhaag geschikt zijn. De Thuja-soorten hebben schubvormige bladeren en verliezen hun bladeren niet in de winter. 

  • Thuja occidentalis Brabant (levensboom): deze variant is de sterkste soort en heeft een goed herstelvermogen. Door zijn compacte groei is deze conifeer zeer geschikt voor een dichte haag die bescherming biedt tegen inkijk. Deze variant is lichtgroen van kleur en kan in de winter een bruin/bronsgroen verkleuren.
  • Thuja occidentalis Smaragd (levensboom): is een zeer geliefde coniferensoort. Deze haagplant heeft een mooie smaragdgroene kleur en groeit in een kegelvorm. Hij is solitair geplant zeer mooi, maar door zijn compacte dichte groei is deze soort ook geschikt voor een haag. Maar let op een haag met deze soort is niet gelijk blikdicht vanwege zijn kegelvormige groeit. Deze zal met de tijd in elkaar moeten dicht groeien.
  • Thuja plicata (reuzenlevensboom): deze thuja-soort groeit sneller dan de thuja-occidentalis soorten. Een voordeel hiervan is dat deze haagplant sneller de gewenste hoogte krijgt. Wij hebben vier soorten in ons assortiment: 'Atrovirens', 'Martin', 'Gelderland' en 'Excelsa'.

Meer informatie vind je in het menu en de artikelomschrijvingen. Onze prijzen zijn inclusief aanplanten, bemeste potgrond en btw. Op een door ons aangeplante coniferenhaag wordt garantie gegeven (voorwaarden).

zo werkt haagaanplanten.nl

1.

De bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij jou op locatie en planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Nadat de haag is geplant, krijg je van ons garantie en een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet je van de nieuwe haag!

Levergebied

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.