zo werkt haagaanplanten.nl

1.

De bestelde planten worden door ons vers van het land gehaald, 
de kluit wordt vakkundig verpakt en de planten worden klaargemaakt voor transport.

2.

Wij bezorgen de planten bij jou op locatie en planten de verse haagplanten op de gewenste plek. 
 

3.

Nadat de haag is geplant, krijg je van ons garantie en een uitgebreide verzorgingsinstructie. 
Vervolgens geniet je van de nieuwe haag!

Levergebied

haagaanplanten.nl

Onze prijzen zijn inclusief het aanplanten, bemeste potgrond en btw! Bereken snel de prijs van uw nieuwe haag in onze webshop. Bij een aanplanting krijgt u  garantie

Een goed aangeplante haag met garantie, dat is wat wij bieden. In onze webshop vind je de door ons aangeboden haagplanten. Kies je de conifeer Thuja Smaragd met zijn bijzonder mooie groene kleur, de robuuste Taxus baccata, de sterke Thuja Brabant of ga je voor iets heel anders, zoals de Hazelaar - Hazelnoot? Waar je ook voor kiest, onze hovenier en boomkweker, Coen Metsemakers, zorgt ervoor dat de haag goed en deugdelijk wordt aangelegd. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan in diverse boomkwekerijen en kweekt sinds jaren ook zelf diverse soorten haagplanten. Daarnaast heeft hij al vele hagen aangeplant. Hij weet hoe een haagplant het beste geplant kan worden en wat de heg nodig heeft om mooi te blijven.

De door ons aangeboden haagplanten, zoals onder andere laurier (prunus), coniferen (thuja / levensboom) en taxus (venijnboom), komen uit de eigen kwekerij of worden nauwkeurig door ons geselecteerd bij collega-boomkwekerijen. De haagplanten worden vlak voor het transport gerooid, zodat ze vers in uw tuin kunnen worden aangeplant.

De getoonde plantprijzen zijn inclusief aanplanten, bemeste potgrond en btw. Bij een bestelling van € 350,- of hoger die geleverd wordt binnen ons levergebied worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Woon je in een van de andere provincies of wil je voor een lager bedrag bestellen, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen voor een offerte. Vanwege de huidige hoge brandstofprijzen kan het zijn dat kleinere bestellingen alleen ingepland worden in combinatie met een andere bestelling in de buurt of op de route.

Ons levergebied bestaat uit de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland in Nederland en Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant in België. We planten onze hagen onder andere in: Roermond, Eindhoven, Sittard, Rotterdam, Genk, Utrecht, Nijmegen, Geleen, Lier, Den Bosch, Tilburg, Maastricht, Arnhem, Turnhout, Hasselt, Waalwijk, Kerkrade, Apeldoorn, Weert, Oss, Heerlen, Hilversum, Venlo, Gouda, Peer, Helmond etc.

We hebben de volgende haagplanten in ons assortiment:

 • Taxus baccata: een taxushaag van de Taxus baccata vormt met zijn zachte wintergroene naalden een mooie donkergroene achtergrond voor uw overige tuinplanten. Deze conifeer is zeer robuust en vorstbestendig. De Taxus baccata kan ook het snoeien goed verdragen. Klik hier voor meer informatie.
 • Taxus media Hillii; dit is een mannelijke taxussoort en zal daarom in het najaar geen rode besjes krijgen. Deze soort groeit recht opgaand in de hoogte en kan daardoor onder iets smaller zijn dan boven. Door zijn compacte groei is deze taxussoort een uitstekende buxusvervanger. Klik hier voor meer informatie. De vrouwelijke variant: de Taxus media Hicksii bieden we ook aan. Deze krijgt wel de mooie rode bessen in het najaar.
 • Thuja occidentalis (Levensboom) Brabant: de Thuja occ. Brabant is een zeer sterke haagplant. Deze conifeer is vorstbestendig en behoudt ook in de winter zijn blad. Een coniferenhaag van de Thuja occ. Brabant is lichtgroen en kan in de winter een iets koperbruine kleur krijgen. Klik hier voor meer informatie.
 • Thuja occidentalis (Levensboom) Smaragd: dit is een zeer mooie smaragdgroene conifeer. De Thuja occ. Smaragd is al een tijd een zeer geliefde haagplant en is dan ook een aanwinst voor uw tuin. Klik hier voor meer informatie.
 • Thuja plicata (Reuzenlevensboom): de Thuja plicata is een snelgroeiende conifeer, vorstbestendig en sterk. Deze haagplant behoudt ook in de winter zijn donkergroene kleur en is ook goed te combineren met de geelgroene coniferen in een bonte haag. We hebben momenteel 4 soorten in ons assortiment: de Thuja plicata Atrovirens, de Thuja plicata Martin, de Thuja plicata Gelderland en de Thuja plicata Excelsa. Klik hier voor meer informatie.
 • Prunus laurocerasus (Laurierkers): de Prunus laurocerasus is een wintergroene heester, die zeer geschikt is om als haag te worden aangeplant. Deze laurier heeft leerachtige ovale / eironde bladeren en krijgt in mei bloesem met witte bloemetjes in rechtopstaande trossen. Bij ons zijn verschillende soorten laurierkers verkrijgbaar, zoals de Prunus laur. Rotundifolia, Prunus laur. Caucasica, Prunus laur. Herbergii, Prunus laur. Otto Luyken, Prunus laur. Genolia, Prunus laur. Elly, Prunus laur. Etna en de Prunus laur. Novita. Klik hier voor meer informatie.
 • Prunus lusitanica (Portugese laurierkers): de Prunus lusitanica is de laatste tijd uitgegroeid tot een zeer populaire haagplant. Deze Portugese lauriersoort heeft smallere en kleinere bladeren dan de 'normale' Prunus laurocerasus-soorten. Ook deze soort is wintergroen en kan in het voorjaar mooie witte bloemetjes (bloesem) in een rechtopstaande trosvorm krijgen. We hebben op dit moment de Prunus lusitanica Angustifolia en de Prunus lusitanica  in ons assortiment. Klik hier voor meer informatie.
 • Photinia fraseri 'Red Robin' (Glansmispel)deze heester lijkt erg op de laurierkers en kan daarmee dan ook uistekend gecombineerd worden. Vooral met de Portugese laurier. De jonge nieuwe bladeren van deze haagsoort hebben een mooie felrode kleur die langzaam groen verkleuren. Deze haag blijft ook in de winter groen en is makkelijk te snoeien. Een uitgebreide beschrijving vind je hier.
 • Ligustrum (Liguster): een veel gebruikte haagsoort. Heeft een dichte rechtopgaande groei. Wij hebben de Ligustrum vulgare Atrovirens in ons assortiment ook wel de wintergroene of zwartgroene liguster genoemd alsook de Ligustrum Ovalifolium (Haagliguster). Lees hier meer informatie.
 • Ilex maximowicziana var. Kaniherae (Japanse hulst): een uitstekende buxusvervanger. Deze hulstsoort prikt niet en groeit snel. De blaadjes van deze ilex-soort lijken veel op die van de buxus. Deze haagplant kun je hier bestellen (inclusief aanplanten).
 • Fagus sylvatica (groene beukenhaag)een zeer geliefde haag die in de herfst mooi oranje-bruin verkleurt. Groeit dicht en biedt voldoende privacy. Klik hier voor meer informatie.
 • Carpinus betulus (haagbeuk): deze lijkt op de beukenhaag, maar kan in tegenstelling tot de beukenhaag ook in leem- of kleiachtige grond worden geplant. De bladeren van de haagbeuk zijn duidelijk gegroefd. Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving.
 • Corylus avellana (Hazelaar/Hazelnoot): omdat de hazelaar in een struikvorm groeit kan je van deze plant ook een mooi haag maken. Deze haagsoort heeft mooie grote groene bladeren die haag goed dicht maakt. Deze soort verliest wel in het najaar zijn blad. Meer informatie vind je hier.
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.